Fedett piactér kialakítása Cecén

Kedvezményezett neve: Cece Nagyközség Önkormányzata

Projekt megnevezése: Fedett piactér kialakítása Cecén

A projekt azonosító száma: 1856885265

A pályázati felhívás címe:
Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése

A pályázati felhívás kódszáma: VP6-7.2.1-7.4.1.3-17

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 49 965 745,- Ft

Támogatás mértéke: 95 %

A projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2018.07.24.

Cece Nagyközség Önkormányzata „Fedett piactér kialakítása Cecén” című projekt megvalósítására több, mint 49 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat az elszámolható költségek 95%-át finanszírozza.

Projekt bemutatása:

A projekt keretében a Cece, hrsz. 665/1. alatti ingatlanon található helyi termelői piac fejlesztése valósult meg. Az ingatlanon korábban egy 150 m2 alapterületű fedetlen piac és egy használaton kívüli vizesblokk helyezkedett el. A projekt keretében egy 254 m2 alapterületű fedett piacteret, valamint egy 200 m2 alapterületű fedetlen piacteret alakítottunk ki. A fedett piactér homlokzati, tetőszerkezeti borítását tolófalas rendszerű acélváz szerkezetre csavarozott fenyődeszkákkal illetve téglavörös cserépfedéssel alakítottuk ki. A fedett piactér nyitott színként került kialakításra, az épület zárhatóságát a tolófalas kialakítás biztosítja. A fejlesztés során új vizesblokk épület készült el, akadálymentesített mosdóval.

A projekt keretében a vidéki térségekben élők életminőségének javítása, a lakosság egészséges, jó minőségű élelmiszerrel való ellátása, ezen keresztül a helyi gazdaság fejlesztése valósult meg.

A projekt fizikai befejezési dátuma: 2020.07.06.


Fotódokumentáció

cece.hu